Vi visar dig hur det går till

Vår serie med instruk­tions­vi­deor presen­teras av bransch­ex­perter. De är utfor­made för att spara tid och vara effek­tiva. Vi håller dig uppda­terad på hur du instal­lerar de senaste lösning­arna, var som helst, när som helst.

Hager

Vill du veta hur man instal­lerar
eller program­merar?

Här hittar du instruk­tions­filmer som besvarar de vanli­gaste frågorna. Ta dig en titt bland kate­go­ri­erna och klicka dig vidare för att få prak­tiska tips som hjälper dig på vägen.
FAQ Vector

Elcen­traler och norm­sy­stem

Ställ­verk och ströms­kenor

How-to-stream

Ener­gi­han­te­ring

FAQ strömställare

Ström­stäl­lare

Fastig­hets­au­to­ma­tion och rums­styr­ning

Program­vara, appar och konfi­gu­ra­torer

Ljus­bågs­de­tektor AFDD, så funkar den