De
Hager Ready-app

Een app voor de installateur
Hager Ready is een appli­catie voor zowel de mobiel, tablet als op de desktop. Confi­gu­reer je verdeel­sys­teem, ontwikkel de conde­rings­strook en vind alle product­in­for­matie in de e-catalogus.

Waarom moet je deze app down­lo­aden? Lees snel alle voor­delen.

hager ready app

Desktop

Werken op meer­dere appa­raten

Gebruik jouw PC om verdeel­sys­temen te confi­gu­reren. Print recht­streeks je conde­rings­stroken. En koop je producten direct bij de groothandel.

Mobiel

Werken op meer­dere appa­raten

Werk op locatie via jouw mobiel. Sla je projecten, product­lijsten en confi­gu­ra­ties op en werk ze verder uit op kantoor.

appstore google play

Bekijk de func­ti­o­na­li­teiten van
Hager Ready

Binnen de app zijn er verschil­lende moge­lijk­heden. Wij lichten graag de meest gebruikte func­ti­o­na­li­teiten toe. Naast deze func­ties zijn er nog genoeg andere opties om te ontdekken.

Vision confi­gu­rator

Binnen het menu 'Projecten' beheer jij jouw eigen projecten. In dit menu is het voor jou mogelijk om in 3D jouw verdeel­sys­teem te confi­gu­reren. Kies het aantal fasen, groepen en andere opties. Wij gene­reren voor jou het beste aanbod, waarna jij zelf het verdeel­sys­teem kan perso­na­li­seren.

Label­con­fi­gu­rator

Op zoek naar een confi­gu­rator voor jouw code­rings­stroken? Binnen Hager Ready kun je jouw verdeel­sys­temen voorzien van de juiste bena­mingen, groepen en iconen. Druk jouw labels af en plaats ze in de gestan­daar­di­seerde stroken.

E-catalogus

Alle product­in­for­matie binnen hand­be­reik. De e-catalogus bevat alle infor­matie die een installateur nodig hebt. Van productei­gen­schappen, tech­ni­sche docu­men­tatie tot aan installatie hand­lei­dingen. Koop direct bij de aange­sloten groot­han­de­laren.