FAQ Hager Ready

Wat zijn de voor­delen van inloggen op Hager Ready?

Als je bent inge­logd op Hager Ready met je myHager-account, kun je een onbe­perkt aantal projecten maken, deze opslaan in de cloud zodat ze op al je appa­raten kunnen worden opge­haald, en onbe­perkt docu­men­tatie bekijken en down­lo­aden. Boven­dien is het maken van een account hele­maal gratis!

Hoe kan ik docu­menten recht­streeks vanaf mijn mobiele appa­raat afdrukken??

Als je docu­menten recht­streeks vanaf je smartphone of tablet wilt afdrukken, heb je een printer met wifi- of Blue­tooth-verbin­ding nodig. Zodra Hager Ready de PDF van de docu­men­tatie heeft gemaakt, wordt deze geopend in een app, bijvoor­beeld Acrobat Reader. Ga in de app naar het menu-item 'Afdrukken' en selec­teer de printer die is aange­sloten op je appa­raat.

Hoe druk ik de labels in de juiste opmaak af voor mijn verdeelbord?

Ga naar de afdruk­in­stel­lingen en selec­teer 'Ware grootte' of 'Vergro­ting 100%'.

Ik heb een andere tele­foon. Hoe krijg ik al mijn projecten terug in Hager Ready?

Als je je projecten in de cloud hebt gesyn­chro­ni­seerd, log je met je nieuwe appa­raat in met hetzelfde myHager-account. Ga naar het tabblad Projecten. Je project is zicht­baar in je lijst met projecten. Je kunt een project down­lo­aden om er verder aan te werken.

Hoe kan ik een project delen met mijn collega's?

Open een project, selec­teer team­leden in het gedeelte Delen (laatste sectie) en klik op 'Een deel­nemer toevoegen'. Je kunt een nieuwe aanmaken of selec­teren uit de lijst met recent toege­voegde deel­ne­mers.

Hoe voeg ik mijn bedrijfs­logo toe aan al mijn project­do­cu­menten?

Je kunt een foto uit je gallerij toevoegen (een foto die op je tele­foon is opge­slagen):
Klik op Project en selec­teer het picto­gram 'Instel­lingen' in de linkerbo­ven­hoek van het scherm. Klik achter Mijn Bedrijfs­pro­fiel op 'Mijn logo toevoegen'.
Je logo is nu zicht­baar op alle docu­men­tatie en ook op je labels.

Waar kan ik mijn gedown­loade docu­men­tatie en brochures vinden?

Gedown­loade docu­menten zijn beschik­baar via 'Mijn account' > 'Down­loads'.
Let op: niet inge­logde gebrui­kers kunnen maxi­maal 3 docu­menten down­lo­aden. Voor onbe­perkte toegang moet je een myHager-account hebben en inge­logd zijn.

Waarom duurt het lang om de app te laden?

Wanneer je de app opstart, moeten we gege­vens ophalen, zoals de product­ca­ta­logus, project­in­for­matie, landop­maak of enkele nieuwe func­ties. Wacht even tot de update is voltooid. Als de app echter vast­loopt, sluit deze dan af, contro­leer de inter­net­ver­bin­ding van je tele­foon en start de app opnieuw.

Hoe kan ik labels maken?

Maak een project en selec­teer de tool 'Etiketten' . Voeg producten op de rails toe door de product­gids, appa­raten of spraak­her­ken­ning te selec­teren.

Hoe kan ik labels aanpassen?

Selec­teer in de rail­weer­gave van je verdeel­kast een module, bewerk de label­tek­sten voor de appli­catie en/of de locatie.
Meer infor­matie:
In de project­in­stel­lingen kun je het label­model selec­teren waarmee de label­stroken op het verdeelbord worden afge­drukt:
• 1 picto­gram en 1 tekst voor de toepas­sing + 1 tekst voor de locatie
• 1 picto­gram voor de appli­catie + 1 tekst voor de locatie
• 1 tekst voor de appli­catie + 1 tekst voor de locatie
De iden­ti­fi­ca­tie­codes worden altijd afge­drukt op de label­strook op modu­laire producten.
In de project­in­stel­lingen kun je het label­model selec­teren:
• alleen iden­ti­fi­ca­tie­code
• iden­ti­fi­ca­tie­code + toepas­singspic­to­gram